1 Mart 2024 Kripto Para Bülteni

BlackRock, Brezilya'da iShares Bitcoin ETF'sini Tanıttı BlackRock, Brezilya'da iShares Bitcoin ETF'sini başlattı.

  • Admin
  • 01.03.2024 12:32:00

BlackRock, Brezilya'da iShares Bitcoin ETF'sini Tanıttı

BlackRock, Brezilya'da iShares Bitcoin ETF'sini başlattı. ETF, 1 Mart'tan itibaren B3 borsa platformunda işlem görecek ve ABD'deki IBIT'in performansını yansıtacak. Yatırımcıların en az 1 milyon Brezilya Realine sahip olmaları gerekecek. Ayrıca, BlackRock'un Brezilya'da SEC onayı bekleyen spot Ethereum ETF'sini tanıtma planları da var.

Bank of America ve Wells Fargo, Spot Bitcoin ETF'leri ile Müşterilere Hizmet Sunuyor

Bloomberg’in son raporuna göre, Bank of America ve Wells Fargo & Co, müşterilerine spot Bitcoin ETF'leri sunuyor. Bu ürünler, varlık yönetimi müşterileri ve aracı kurum hesapları olan müşterilere sağlanıyor.

Spot Bitcoin ETF'lerinde Yeni Günlük İşlem Hacim Rekoru

28 Şubat’ta spot Bitcoin ETF'leri, 7,7 milyar dolarlık günlük işlem hacmi ile yeni bir rekor kırdı. En yüksek hacim 3,35 milyar dolarla BlackRock'un IBIT ETF'sinde gerçekleşti. GBTC ve FBTC ise sırasıyla ikinci ve üçüncü sırada yer aldı.

Arbitrum ve Robinhood'dan İş Birliği Açıklaması

Robinhood, ETHDenver’de yaptığı açıklamada, Robinhood Cüzdan kullanıcılarının Arbitrum’daki takaslara erişebileceğini duyurdu. İki şirket, zincirler arası takasları ve Robinhood Wallet’te web3 kullanımını geliştirmek için iş birliği yapacak.

SEC Komiseri Hester Pierce, Daha Merkeziyetsiz Bir Finans Sistemi İstiyor

SEC Komiseri Hester Pierce, Amerikan finans sektörünün daha fazla merkeziyetsizleşmesini ve kripto para düzenlemelerinde daha esnek bir yaklaşım benimsenmesini savundu. ETHDenver'de yaptığı konuşmada, merkezi olmayan yönetimin finansal sistem için avantajlı olduğunu belirtti.

Terraform Labs, Şüpheli 166 Milyon Dolarlık Ödeme Nedeniyle SEC İncelemesi Altında

Terraform Labs, Dentons U.S. LLC'yi danışman olarak atamayı teklif etti. Ancak SEC, Delaware iflas mahkemesine bu talebin reddedilmesini önerdi. SEC, Dentons’a yapılan 166 milyon dolarlık ödemenin şüpheli olduğunu ve iflas başvurusu öncesindeki 90 gün içinde yapıldığını belirtti.

ABD Hükümeti, Bitcoin Varlıklarını 12 Milyar Dolara Çıkardı

ABD hükümeti, Bitcoin fiyatlarındaki artış sayesinde 12 milyar dolarlık Bitcoin'e sahip oldu. Bu miktar, Silk Road ve Bitfinex gibi suç örgütlerinden ele geçirilen Bitcoin'leri içeriyor. ABD hükümetinin Bitcoin varlıklarının Eylül ayında 5 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Solana Tabanlı Cüzdan Ottr, Worldcoin Geliştiricisi Tarafından Satın Alındı

Solana merkezli dijital cüzdan firması Ottr Finance, Worldcoin’in geliştiricisi Tools for Humanity tarafından satın alındı. Bu satın alma, Worldcoin’in web3’e aşina olmayan yeni kullanıcıları çekme çabalarına destek olmayı amaçlıyor.

Web sitemizdeki çerezler sadece istatistiksel amaçlar için kullanılır.
Daha fazla bilgi için Çerez Politikamıza göz atabilirsiniz.