29 Nisan 2024 Kripto Para Bülteni

Franklin Templeton, Ethereum ETF’sini DTCC’de Listeledi Franklin Templeton, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki menkul kıymet işlemleri için önde gelen platform olan Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC) web sitesinde spot Ethereum ETF’sini listeledi.

  • Admin
  • 29.04.2024 13:21:00
 

Franklin Templeton, Ethereum ETF’sini DTCC’de Listeledi – Avustralya’da Spot Bitcoin ETF’leri 2024 Sonuna Kadar Gelebilir

 

Franklin Templeton, Ethereum ETF’sini DTCC’de Listeledi

Franklin Templeton, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki menkul kıymet işlemleri için önde gelen platform olan Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC) web sitesinde spot Ethereum ETF’sini listeledi. Ancak, bu adımın Ethereum ETF’lerinin onaylanması konusunda kesin bir garanti sağlamadığı belirtildi.

Avustralya’da Spot Bitcoin ETF’leri 2024 Yılının Sonuna Kadar Listelenebilir

Bloomberg’in haberine göre, Avustralya ASX borsası, 2024 yılının sonuna kadar spot Bitcoin ETF’lerini listelemeyi planlıyor. VanEck, BetaShares ve DigitalX gibi çeşitli ihraççılar, bu yılın başında başvurularını gerçekleştirdi. ASX, Avustralya’nın en büyük hisse senedi borsası olarak yerel işlemlerin yaklaşık %80’ini yönetiyor ve Mart 2024 itibarıyla piyasa değeri 2,7 trilyon dolara ulaşıyor.

Amerika Kişisel Tüketim Harcamaları Beklentilerin Üzerinde

Amerika bölgesinde kişisel tüketim harcamaları, hem manşet hem de çekirdek olarak beklentileri aştı. Yıllık kişisel tüketim harcamaları %2,7, çekirdek tüketim harcamaları ise %2,8 seviyesine yükseldi. Ayrıca kişisel gider verisi de %0,8 artış gösterdi.

BlackRock’un IBIT Fonunda Üç Günlük Para Çıkışı

BlackRock’un IBIT fonu, 71 gün boyunca para girişi gördükten sonra üç gün boyunca para girişi yaşamadı. Bu durum, bazı analistlerin Bitcoin ETF’lerine olan talebin azaldığına dair endişelerini artırdı. Cuma günü açıklanan verilere göre, toplamda 328 milyon dolarlık para çıkışı yaşandı.

ARK, ProShares Bitcoin Vadeli ETF’lerinin Tamamını Sattı

Cathie Wood’un ARK Invest’i, BITO hisselerinin tamamını perşembe günü sattı. ARKW fonundan 28,22 dolardan toplamda 237.983 hisse satıldı. ARK, spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasını beklerken, 2023 yılının sonunda 4 milyonun üzerinde BITO hissesi satın almıştı ve stratejisi bu ETF’ler onaylandığında bu hisseleri takas etmekti.

Optimism, Test Ağı Güvenlik Açıklarını Düzeltti

Offchain Labs, Layer 2 ağı Optimism’in test ağında iki kritik güvenlik açığını tespit ettikten sonra bu açıkların düzeltildiğini açıkladı. Offchain Labs, bu açıkların kötü niyetli yazılımcıların zincirin geçmişini manipüle etmelerine ve diğer saldırılara yol açabileceğini belirtti.

Solana Traderı 49.000 Doları 5 Saatte 2 Milyon Dolara Dönüştürdü

Bir Solana traderı, 5 saatlik bir işlemde neredeyse %4.000 kazanç elde etti. İlk yatırımı olan 49.000 dolar, TORI adlı yeni bir meme token ile 2 milyon dolara dönüştü. Lookonchain verilerine göre, trader 344 SOL kullanarak 261,4 milyon TORI tokenı satın aldı ve bu tokenleri birkaç farklı adrese aktardı. 261,4 milyon TORI’nin değeri, beş saat içinde 2 milyon dolara ulaştı.

Web sitemizdeki çerezler sadece istatistiksel amaçlar için kullanılır.
Daha fazla bilgi için Çerez Politikamıza göz atabilirsiniz.